Ateneuminkujan helmikuu täyttyy taas humalahermoja kutkuttelevista tapahtumista ja olemmekin juonineet asiakkaidemme päiden menoksi taas vaikka ja mitä ihanaa.

31.1.-3.2. Gotta Love West Coast 

Tällä kertaa Shopilla on luvassa varsinaiset katkerokarkelot!  Viisi hanaa, kuusi eri panimoa. Tällä laskukaavalla odotettavissa on siis sitruksisuuden ja havuisuuden hurmaava liitto, kuivaakin kuivemmalla viimeistelyllä.

Olemme valinneet mukaan niin perinteisempiä, ihanan kirkkaita ja crispejä West Coasteja, kuin hieman modernimpiakin kokeiluja, tsekkaa oluet alta!

8.-10.2. Track Brewing Company Tap Takeover

Manchesteristä on vedetty raiteet Shopille ja makumatkalla mukana on tällä kertaa neljä hanaa, kuusi tölkkiä, sekä yksi tuhti Imperial Stout pullokaatona! Ateneuminkujan asemalla on ohikiitävän hetken luvassa kattava kattaus oluita perinteisemmistä tyyleistä aina Mega Motuekan tuhdittamaan Hazy DIPAan. Mikä ihmeen Mega Motueka? Ota alempaa selvää ja tuu maistelemaan Shopille! 😍 🍻

15. – 17.2. Tervetuloa Suomeen SOMA Beer

Tätä panimoa Pien Distribution on yrittänyt saada talliinsa jo vuosia, ja NYT VIHDOIN se tapahtui! Tervetuloa maistamaan SOMA Beerin oluita ensimmäistä kertaa Suomessa!

Katalonian Gironasta ponnistava pienen tiimin ympärillä pyörivä panimo on tunnettu mielettömistä humalapommeista sekä Imperial Stouteista, ja Untappdissä panimolla onkin huima 4.1 keskiarvosana! Festareilla SOMA on niittänyt mainetta heti alusta lähtien ja nyt olemme vihdoin saaneet nämä taidonnäytteet myös Shopille maisteltaviksi. Hanalistalta löytyy peräti viisi sameaa mehumonsteria, sekä yksi tuhdimpi Imperial Stout, ja tölkkejäkin on luvassa useampaa erilaista.

Näistä oluista montaa ei ole edes julkaistu vielä, eli nyt on vähintäänkin tuoretta tavaraa tarjolla. 

21. – 24.2. Helmikuun amerikkalaisten oluiden lanseeraus

Tervetuloa ensimmäiseen kuukausittaiseen amerikkalaisten oluiden lanseeraukseen! Tiedämme että koska jenkkioluita tulee meille NIIN PALJON, on välillä vaikea pysyä perässä ja ehtiä niihin kovimpiin mukaan ajoissa…

Jatkossa järjestämmekin kerran kuukaudessa viikonlopun, kun tuuppaamme kaikki jenkkioluet saataville samalla kerralla! Näin saatte kätevästi kalenteriin muistutuksen, että tällöin(kin) Shopille…

Helmikuun setissä mukana on kunnon rajuja harvinaisuuksia. Nostona esimerkiksi Parish Brewing Co:n DDH Ghost In The Machine, joka on olut mitä aikaisemmin on pitänyt jonottaa julkaisupäivänä panimon ovilla… Arvosana huikeat 4,55!