Pienet juhannukselle!

Juhannus on liian lyhyt huonoille juomille! Lyötiin päämme yhteen ja kuratoimme elämää parantavat herkulliset pienpanimo-olutbundlet ja yksittäiset juomasuositukset juhannuksen viettoon. Kuuluuko sinulla keskikesän menoon ennemmin humaloidut herkut, vai hedelmäiset happamat? Kuohuuko lasissa kupliva vai kaipaatko alkoholittomia juhannusjuomia?

Alta löydät vaihtoehdot jokaiseen makuunpienet sille!

Tilaa juhannusjuomat helposti kotiovelle

Toimitamme tilaukset 3-5 arkipäivässä ympäri Suomen, joten katso alta suosikkiherkkusi ja tilaa HETI, jotta ehdit vielä saamaan parhaat juomat mukaan juhannusrientoihin. Ennen klo 11 Pien Webshopissa tehdyt tilaukset käsitellään vielä saman päivän aikana.

Yli 120 € tilauksissa vakiotoimitus Suomen pakettipisteisiin on ilmainen, ja kotitoimitus edullisempi 6,90 € (alle 120 € tilauksissa 15,90 €).

Bundlet

Käsinpoimitut juomapaketit keskikesään

Keskikesän kaljavinkit

Maista kesän maku näissä raikkaissa kesäoluissa! Kahdeksan oluen kuratoitu keskikesän kaljapäkki sisältää helposti juotavaa laatu-lageria sekä ikeniin menevää IPAa. Põhjalan Birchy DIPA on maustettu paahdetulla koivun tuohella ja muissakin bundlen oluissa on kesä mahdutettu yhteen tölkkiin. Nappaa tästä aurinkoisiin säihin sopivaa vetobisseä helposti valmiina pakettina! Bundlena ostettuna saat nämä oluet 15% edullisemmin kuin yksittäin ostettuna.

Parhaat hapanoluet kesään

Kesä ja sourit on täydellinen kombo. Siispä kasattiin teille kahdeksan happaman herkun bundle 15% alennuksella! Övereitä hedelmäpommeja ja happamia marjaisia oluita niin Jenkeistä kuin Euroopasta!

Hopseja halvalla!

Aiemmin keväällä kuumille kiville kadonnut puoleen hintaan myytävä outlet-bundle palaa entistä massiivisempana! Hopseja halvalla -paketti sisältää peräti 18 erilaista humaloitua olutta maailman eri kolkista. Muutaman oluen parasta ennen -päiväys on juuri mennyt ja muissakin ollaan jo terävimmästä tuoreuden purusta päästy yli, mutta kaikki ovat edelleen erittäin juotavaa ja kunnollista kamaa! Poimi tästä siis kunnollinen paketti halvalla ja testaa, kuinka herkkä juuri SINÄ olet humalamehujen iän aistimisessa. Lisää oluiden tuoreudesta voit lukea täältä.

Alkoholittomat juhannusjuomat

Tämä paketti muuttaa käsityksesi alkoholittomista oluista! Kahdeksan oluen bundle on herkullinen läpileikkaus alkoholittomien (max. 0,5%) oluiden trendaavaan maailmaan. Tässä bundlessa tyylien kirjo on laaja: mukana niin vaahtokarkeilla ja graham-kekseillä maustettua stouttia / dark alea, vadelmaista hapanolutta kuin laadukasta lageriakin. Tätä kaikkea alkoholiton olut voi olla! Bundlena tilatessa saat nämä alkoholittomat 15% alennuksella.

Yöttömän yön spesiaalimmat pullot

Näillä oluilla edustat vaikkapa alkumaljojen muodossa, ruokapöydässä tai tulaisviemisinä. Miellyttävät silmää ja makunystyröitä!

Vielä jotain lisää?

Valikoimastamme löydät lähes 400 erilaista tuotetta – aina tuhdeista stouteista mehukkaisiin ipoihin ja kupliviin käsityöläissiidereihin.

Selaa Pien Webshopin koko valikoimaa!