Olutjoulu­kalenteri

Pienen supersuositut olutjoulukalenterit nyt ennakkotilattavissa! Aito ja alkuperäinen suomalainen olutjoulukalenteri juhlii kuusivuotissyntymäpäiviään uudistumalla täysin! Ennakkotilaa Early Bird -hintaan 169 € nyt! Toimi nopeasti, sillä kalenterit on myyty joka vuosi ennakkoon loppuun. Ennakkotilatut kalenterit toimitetaan marraskuun aikana tilaajan valinnan mukaan pakettipisteeseen tai kotiinkuljetuksena.

Aito ja alkuperäinen olutjoulu­kalenteri

Kun rakensimme Suomen ensimmäisen kaupallisen olutjoulukalenterin vuonna 2017, kaikki 300 kalenteria myytiin loppuun kolmessa päivässä. Olimme täysin sanattomia kalenterin saamasta suosiosta, ja tiesimme heti että teemme tästä vuosittaisen tradition.

Tänäkin vuonna Pien Olutjoulukalenterista löytyy tuttuun tapaan vain aitojen pientuottajien tuotteita, niin kotimaisilta kuin eurooppalaisiltakin panimoilta. Tällä kertaa mukana on ensimmäistä kertaa myös amerikkalaista olutta! Mukana on 14 eri oluttyyliä, 24 eri panimoa, 24 uniikkia kokemusta. Toimitettuna suoraan luoksesi.

Tänä syksynä kalenteri myydään ensimmäistä kertaa Pien Webshopin kautta, mikä on mahdollistanut myös yli 5,5% oluiden laittamisen kalenteriin. Täten Pienen perustaja ja luova johtaja – sekä kalenterin “isä” – Erkki Häme on päässyt kuratoimaan kalenterin oluita aivan uudella tavalla. Nyt saamme vihdoin kalenteriin myös talveen erinomaisesti sopivia Imperial Stoutteja sekä “täysvahvoja” humaloituja oluita. Saattaa olla että jonkun luukun alta tynnyrikypsytetty herkkukin paljastuu…

Ennakkotilaa kalenteri nopean tilaajan Early Bird -etuhintaan 169 euroa. Hinta sisältää myös toimituskulun lähimpään noutopisteeseesi! Kalenteri on myyty loppuun joka vuosi, joten nappaahan omasi nopeasti ettet jää nuolemaan näppejäsi. Tarjoushinta on voimassa 31.10.2022 asti, jonka jälkeen olutjoulukalenterin hinta on 189 euroa. Ennakkotilatut kalenterit toimitetaan marraskuun aikana.

HUOM: Oletko tilaamassa olutjoulukalenteria? Varmistathan, että ostoskorissasi on ainoastaan olutjoulukalentereita eikä muita tuotteita. Kalenterin erityisen ennakkotilausluonteen vuoksi muiden ostosten yhdistäminen kalenteritilaukseen ei ole mahdollista. ❤️ 

Mitä uutta?

Nyt, viiden loppuunmyydyn vuoden jälkeen olutjoulukalenteri kokee sen historian ylivoimaisesti suurimman muutoksen. Kalenterin ulkoasun ja itse paketin täydellisen uudistamisen lisäksi kalenterin sisältö on nyt jotain aivan uutta. Kiitos meidän verkkokauppamme, pystymme nyt tarjoamaan kalenterin postitettuna vaikka suoraan kotiovelle, ja ensimmäistä kertaa ikinä kalenterista löytyy myös yli 5,5% oluita!

Olemme kehittäneet palautteen perusteella niin itse kalenterin pakkausta sekä kalenterin sisältöä. Täysin uudistettu entistä kompaktimpi kalenterin pakkaus on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Uudesta kalenterista oluet on helppo poistaa niin että kalenteri pysyy kauniina aina jouluaattoon asti.

Sisällöltään kalenterista löytyy 14 eri oluttyyliä ja ensimmäistä kertaa myös Imperial Stoutteja sekä “täysvahvoja” humaloituja oluita. Edellisvuosina kalenterista on löytynyt runsaasti hapanoluita – osittain myös prosenttirajan pakottamana. Saamamme palautteen perusteella olemme tänä vuonna olemme keskittyneet hapanoluissa määrän sijasta entistä vahvemmin laatuun.

Huomioithan, että tänä vuonna kalentereita ei voi noutaa Helsingin Pien Shopilta, vaan olutjoulukalenterit toimitetaan tilaajan valinnan mukaan pakettipisteeseen tai kotiinkuljetuksena.

Ennakkotilaa kalenteri Early Bird -hintaan!

Ennakkotilaa kalenteri nopean tilaajan Early Bird -etuhintaan 169 euroa, eli viime vuoden hintaan. Hinta sisältää myös toimituskulun lähimpään noutopisteeseesi!  Kalenteri on myyty loppuun joka vuosi, joten nappaahan omasi nopeasti ettet jää nuolemaan näppejäsi. Tarjoushinta on voimassa 31.10.2022 asti, jonka jälkeen olutjoulukalenterin hinta on 189 euroa. Ennakkotilatut kalenterit toimitetaan marraskuun aikana.

Tänä vuonna kalenterista oli saatavilla myös ainoastaan isoihin humaloituihin ja stoutteihin keskittyvä Olutthusiast-versio. Erikoiskalenteria tehdään erittäin rajattu 48 kappaleen erä, joka on jo loppuunmyyty.

Pien Olutjoulukalenteri 2022 - Olutthusiast Limited Edition

Pien Olutjoulukalenteri 2022 – Olutthusiast Limited Edition

209 €

LOPPUUNMYYTY

Huomioithan, että tänä vuonna kalentereita ei voi noutaa Helsingin Pien Shopilta, vaan olutjoulukalenterit toimitetaan tilaajan valinnan mukaan pakettipisteeseen tai kotiinkuljetuksena.

Sanottua

  ”Koko idea oli aivan huippu. Ostimme kalenterin isänpäivälahjaksi isällemme sisarusporukalla ja se oli aivan täysosuma. Isä laittoi meille kuvia ja kommentteja oluista ja fiilisteli kovasti. Hauska, kekseliäs ja erilainen! Kiitos!”

  ”Kalenteri oli tosi hauska. Parasta oli, että en ollut koskaan edes kuullut valtaosasta oluista. Uusia tuttavuuksia tuli roppakaupalla.”

  ”Erittäin tervetullut vaihtoehto Jouluun. Itselläni ei ole ollut joulukalenteria vuosikymmeniin. Nyt oli mahtavaa omistaa joulukalenteri. Tuli suositeltua olutkalenteria myös monille muille.”

  “Kiitokset mahtavasta kalenterista, tuli paluu lapsuuteen kun joka aamu pääsi avaamaan innolla uuden luukun!”

  “Ostin miehelle ensimmäiseksi isänpäivälahjaksi (hieman oma lehmä ojassa). Tykkäsi kovasti ja toivoi samaa lahjaa myös tulevina isänpäivinä.”

  “Erittäin hyvä konsepti. Hyvä valikoima. Hyvin uusia tuttavuuksia mukana. Vain muutamia oluita, joihin olin tutustunut jo aiemmin”

Olutjoulukalenteri Youtubessa

Kalenterin kuratoinut Erkki Häme tekee jokaisesta joulukalenterista löytyvästä oluesta maisteluvideon, joka julkaistaan kyseisen joulukuun päivän aamuna! Lisätietoja videoista löydät sosiaalisen median kanavistamme viimeistään 1.12.2022.

Erkin vinkit Olutjoulu­kalenterin säilytykseen:

“Suosittelen kalenterin säilytystä mahdollisimman viileässä. Optimilämpötila kalenterille, kuten oluille yleensäkin, on 6-12 astetta, mutta koska kalenterin oluet ovat hyvin tuoreita, kestävät ne toki huoneenlämmössäkin. Varmistathan, ettei joulukuinen auringonpaiste pääse lämmittämään kalenteria!”