Pien Shop

Suomen ensimmäinen yksityinen pullokauppa Pien Shop avasi ovensa Ateneuminkujalla Helsingissä 2016 kahden olutfanaatikon ja pitkäaikaisen ystävän voimin. Tänä päivänä Pien Shop  myymälä-baarin valikoimista löytyy yli 600 erilaista tuotetta aina kylmässä, joko mukaan ostettavaksi tai paikan päällä nautittavaksi, sekä 8 hanaa.

MA-TI 12-21
KE-TO 12-00
PE-LA 12-01
SU 12-19

Kaupan puolelta voit ostaa mukaan max. 5,5 % vahvuisia juomia joka päivä ennen klo 21.

Ateneuminkuja 2
00100 Helsinki

+358 50 4123323
shop@pien.fi

http://www.instagram.com/pienbottleshop http://www.facebook.com/pienbottleshop

Christa Krook

Christa Krook

Pien Shop Manager

+358 45 664 7080
christa@pien.fi

Indy

Indy

Pien Shop Customer Satisfaction Assistant

Tarjouksessa vain Pien Shopilla!

Cloudwaterin Happy Birthday -olut on nyt saatavilla erikoishintaan, joka saa juhlan kuin juhlan maistumaan vieläkin paremmalta! Tämä kevyt 3,5 % Hazy Pale Ale on täydellinen valinta, olitpa sitten juhlistamassa syntymäpäivää, nauttimassa piknikistä tai hengailemassa ystävien kanssa. Rakastetun Cloudwater-pienpanimon laadukas olut on erittäin juotava ja sen humalainen dänkkisyys tekee siitä erinomaisen virkistävän vaihtoehdon.

Kampanja-aikana voit ostaa tätä arvostettua olutta mukaan poikkeuksellisen edulliseen hintaan vain 5,90 euroa (normaalisti 7,60 euroa)! Tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan, 17.4.-9.7.2023 tai niin kauan kuin tavaraa riittää, joten älä odottele vaan tule hakemaan omasi Pien Shopilta jo tänään. Muista, että tämä olut on erittäin suosittu, joten varmista, että saat omasi ennen kuin se myydään loppuun!

Aikuisten oma herkkukauppa

Pien edustaa kotimaisia, eurooppalaisia sekä amerikkalaisia pienpanimoita, jotka ovat tunnettuja laadustaan. Valikoimassamme painottuvat trendikkäät oluttyylit kuten NEIPA, Fruited Sour ja Imperial Stout sekä historialliset trendityylit, kuten belgialainen Lambic. Toki myös tutumpia olutsortteja kiinnostavin mauin löytyy barley winesta, pilsneriin ja lageriin.

Karkkisen herkullinen olutvalikoimamme yllättää uutuuksilla joka viikko! Viikoittain päivittyvän valikoiman lisäksi Pien Shopilla järjestetään paljon tapahtumia ja tempauksia.

Seuraa @pienbottleshop Instagramia ja Facebookia, niin pysyt kärryillä uutuuksista ja muista hullutuksista!

Turvallisempi tila kaikille

Pien noudattaa turvallisemman tilan periaatteita: olemme rakkauden, ystävyyden sekä lämpimien kokemusten yhteisö, ja meille kaikki ovat tervetulleita meille omina itsenään. Emme hyväksy minkäänlaista häiritsevää humalaista käytöstä, rasismia, homofobiaa, transfobiaa, misogyniaa, seksismiä tai syrjintää missään muodossa.

Jos koet tai näet tällaista käyttäytymistä, tule juttelemaan henkilökunnallemme. Olemme täällä sinua varten.

Tapahtumat

Anna lahjaksi olutelämys

Henkilökuntamme avustaa ja antaa suosituksia mielellään! Meiltä saat valmiiksi kuratoidut packit sekä lahjapackit valitsemallasi sisällöllä. Lahjakortit käyvät Pien Shopissa. Myös verkkokauppaan käyviä lahjakortteja on tulossa valikoimaan myöhemmin.

Pien Shopin ostosvinkit

Huom! Pien Shopilta noudettavat packit & Pien-lahjakortit myydään toistaiseksi erillisen verkkokaupan kautta.

Ajankohtaista

Ennakkotilaa ostokset WhatsAppilla

Voit tilata herkullisia oluitamme myös valmiiksi noudettavaksi Pien Shopista!

Toimi näin:

  • Katso take away -valikoimamme Untappd-sivultamme. Kirjoita tilauksesi ja määrät ylös. Voit myös tehdä toivelistan Untappdissa ja ottaa kuvakaappauksen siitä.
  • Lähetä meille tilauksesi WhatsAppilla numeroon +358 50 4123323. Me vastaamme ja vahvistamme tilauksesi mahdollisimman nopeasti. Voit myös kysyä meiltä suosituksia ja vinkkejä!
  • Lähetämme maksulinkin tilauksen loppuun viemiseksi. Kun maksu on suoritettu, alamme koota tilaustasi ja ilmoitamme sinulle, kun tilaus on valmiina noudettavaksi Pien Shopilta.