Pien Shop

Suomen ensimmäinen yksityinen pullokauppa Pien Shop avasi ovensa Ateneuminkujalla Helsingissä 2016 kahden olutfanaatikon ja pitkäaikaisen ystävän voimin. Tänä päivänä Pien Shop  myymälä-baarin valikoimista löytyy yli 600 erilaista tuotetta aina kylmässä, joko mukaan ostettavaksi tai paikan päällä nautittavaksi, sekä 8 hanaa.

MA-TI 15-22
KE-TO 12-00
PE-LA 12-01
SU SULJETTU

Kaupan puolelta voit ostaa mukaan max. 8 % vahvuisia juomia joka päivä ennen klo 21.

Ateneuminkuja 2
00100 Helsinki

+358 50 4123323
shop@pien.fi

http://www.instagram.com/pienbottleshop http://www.facebook.com/pienbottleshop

Oskari Valtonen

Oskari Valtonen

Pien Shop Manager

+358 457 885 1847
oskari@pien.fi

Indy

Pien Shop Customer Satisfaction Assistant

Aikuisten oma herkkukauppa

Pien edustaa kotimaisia, eurooppalaisia sekä amerikkalaisia pienpanimoita, jotka ovat tunnettuja laadustaan. Valikoimassamme painottuvat trendikkäät oluttyylit kuten NEIPA, Fruited Sour ja Imperial Stout sekä historialliset trendityylit, kuten belgialainen Lambic. Toki myös tutumpia olutsortteja kiinnostavin mauin löytyy barley winesta, pilsneriin ja lageriin.

Karkkisen herkullinen olutvalikoimamme yllättää uutuuksilla joka viikko! Viikoittain päivittyvän valikoiman lisäksi Pien Shopilla järjestetään paljon tapahtumia ja tempauksia.

Seuraa @pienbottleshop Instagramia ja Facebookia, niin pysyt kärryillä uutuuksista ja muista hullutuksista!

Turvallisempi tila kaikille

Pien noudattaa turvallisemman tilan periaatteita: olemme rakkauden, ystävyyden sekä lämpimien kokemusten yhteisö, ja meille kaikki ovat tervetulleita meille omina itsenään. Emme hyväksy minkäänlaista häiritsevää humalaista käytöstä, rasismia, homofobiaa, transfobiaa, misogyniaa, seksismiä tai syrjintää missään muodossa.

Jos koet tai näet tällaista käyttäytymistä, tule juttelemaan henkilökunnallemme. Olemme täällä sinua varten.

Tapahtumat

Anna lahjaksi olutelämys

Henkilökuntamme avustaa ja antaa suosituksia mielellään! Meiltä saat valmiiksi kuratoidut packit sekä lahjapackit valitsemallasi sisällöllä. Lahjakortit käyvät Pien Shopissa. Myös verkkokauppaan käyviä lahjakortteja on tulossa valikoimaan myöhemmin.

Pien Shopin ostosvinkit

Huom! Pien Shopilta noudettavat packit & Pien-lahjakortit myydään toistaiseksi erillisen verkkokaupan kautta.

Ajankohtaista

Ennakkotilaa ostokset WhatsAppilla

Voit tilata herkullisia oluitamme myös valmiiksi noudettavaksi Pien Shopista!

Toimi näin:

  • Katso take away -valikoimamme Untappd-sivultamme. Kirjoita tilauksesi ja määrät ylös. Voit myös tehdä toivelistan Untappdissa ja ottaa kuvakaappauksen siitä.
  • Lähetä meille tilauksesi WhatsAppilla numeroon +358 50 4123323. Me vastaamme ja vahvistamme tilauksesi mahdollisimman nopeasti. Voit myös kysyä meiltä suosituksia ja vinkkejä!
  • Lähetämme maksulinkin tilauksen loppuun viemiseksi. Kun maksu on suoritettu, alamme koota tilaustasi ja ilmoitamme sinulle, kun tilaus on valmiina noudettavaksi Pien Shopilta.