Pien Shop

Suomen ensimmäinen yksityinen pullokauppa Pien Shop avasi ovensa Ateneuminkujalla Helsingissä 2016 kahden olutfanaatikon ja pitkäaikaisen ystävän voimin. Tänä päivänä Pien Shop  myymälä-baarin valikoimista löytyy yli 300 erilaista tuotetta aina kylmässä sekä 8 hanaa.

MA suljettu
TI-SU 12-18

Kaupan puolelta voit ostaa mukaan aukioloaikojen mukaisesti.
Anniskelu päättyy klo 17 ja baari sulkeutuu klo 18.

Ateneuminkuja 2
00100 Helsinki

+358 50 4123323
shop@pien.fi

http://www.instagram.com/pienbottleshop http://www.facebook.com/pienbottleshop

Christa Krook

Christa Krook

Pien Shop Manager

+358 45 664 7080
christa@pien.fi

Aikuisten oma herkkukauppa

Pien edustaa kotimaisia, eurooppalaisia sekä amerikkalaisia pienpanimoita, jotka ovat tunnettuja laadustaan. Valikoimassamme painottuvat trendikkäät oluttyylit kuten NEIPA, Fruited Sour ja Imperial Stout sekä historialliset trendityylit, kuten belgialainen Lambic. Toki myös tutumpia olutsortteja kiinnostavin mauin löytyy barley winesta, pilsneriin ja lageriin.

Karkkisen herkullinen olutvalikoimamme yllättää uutuuksilla joka viikko! Viikoittain päivittyvän valikoiman lisäksi Pien Shopilla järjestetään paljon tapahtumia ja tempauksia.

Seuraa @pienbottleshop Instagramia ja Facebookia, niin pysyt kärryillä uutuuksista ja muista hullutuksista!

Anna lahjaksi olutelämys

Ilahduta läheistä, kollegaa, alaista, ystävää tai vaikkapa itseäsi antamalla oluen lahja. Henkilökuntamme avustaa ja antaa suosituksia mielellään, olivatpa tarpeesi sitten mitkä hyvänsä! Meiltä saat valmiiksi kuratoidut packit sekä lahjapackit valitsemallasi sisällöllä. Lahjakortit käyvät Pien Shopissa. Myös verkkokauppaan käyviä lahjakortteja on tulossa valikoimaan myöhemmin.

Pien Shopin ostosvinkit

Huom! Pien Shopilta noudettavat packit & Pien-lahjakortit myydään toistaiseksi erillisen verkkokaupan kautta.

Ajankohtaista

Tapahtumat

Ennakkotilaa ostokset WhatsAppilla

Voit tilata herkullisia oluitamme myös valmiiksi noudettavaksi Pien Shopista!

Toimi näin:

  • Katso take away -valikoimamme Untappd-sivultamme. Kirjoita tilauksesi ja määrät ylös. Voit myös tehdä toivelistan Untappdissa ja ottaa kuvakaappauksen siitä.
  • Lähetä meille tilauksesi WhatsAppilla numeroon +358 50 4123323. Me vastaamme ja vahvistamme tilauksesi mahdollisimman nopeasti. Voit myös kysyä meiltä suosituksia ja vinkkejä!
  • Lähetämme maksulinkin tilauksen loppuun viemiseksi. Kun maksu on suoritettu, alamme koota tilaustasi ja ilmoitamme sinulle, kun tilaus on valmiina noudettavaksi Pien Shopilta.