Ylpeänä esittelemme uudistuneen Pienen ilmeen sekä maailman ensimmäisen suomalaisiin pienpanimo-oluisiin panostavan olutverkkokaupan, Pien Webshopin.

Hyvin pian aukeava Pien Webshop toimii Viron kautta tytäryhtiömme NEIPA Group Oü:n voimin. On aivan älytöntä ensin kuljettaa kotimaista pienpanimo-olutta Viroon vain jotta voisimme lähettää sen takaisin Suomeen, mutta tämä oli meidän ainoa vaihtoehto. Elämme tilanteessa, jossa Suomen ennen internet-aikakautta luodut alkoholilain pykälät kieltävät oluen toimituksen panimolta tai kaupalta asiakkaalle maamme sisällä, mutta EU:n asetukset tavaran vapaasta liikkumisesta sallivat toimitukset ulkomaisilta toimijoilta. Tilanne on suomalaisille panimoille kestämätön, eikä tämän muuttamisesta ei olla julkisuudessa juuri edes keskusteltu.

Me näemme läheltä panimoiden kärsimyksen asiassa, ja päätimme auttaa. Tarjoamme nyt suomalaisille panimoille keinon toimittaa oluita suoraan asiakkaille – ja vielä ilman teennäisiä prosenttirajoja. Ensimmäisessä aallossa kotimaisista panimoista on mukana Olarin Panimo, Salama Brewing Company, Panimoyhtiö Tuju, CoolHead Brew, Mallassepät, ETKO Brewing sekä Pien Brewing. Verkkokaupasta löytyy lisäksi kaikkien Pien Distributionin maahantuomien panimoiden tuotteita, ja tulossa on myös runsaasti aivan uusia panimoita niin Suomesta, Euroopasta kuin Amerikastakin.

Uuden verkkosivuston ja verkkokaupan yhteydessä koko Pienen ilme koki uudistuksen – kaikki Pienen alla olevat toiminnot ovat nyt osa Pien Universumia. Tavoitteenamme on luoda maistuvampi maailma olut kerrallaan – VAIN pientuottajia tukien.

Tervetuloa seikkailemaan Pien Universumiin!

P.S. Seuraa Pien Webshopia Instagramissa, niin saat ensimmäisenä tiedon verkkokaupan aukeamisesta ja jatkuvasti elävästä valikoimasta.