Meillä Pienellä unelmat ja tavoitteet on suuria – kotimaan ja ulkomaan valloitus on jo käynnissä ja seuraavaksi otamme isosti haltuun kotimaan päivittäistavarakaupat.

Etsimme energiseen porukkaamme Suomen moderneimman olutmaahantuonnin Pien Distributionin tiimiin kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen aktiivista ja kasvuhaluista Account Manageria. Tarjolla on mahdollisuus päästä edustamaan maailman parhaiden pienpanimoiden tuotteita – nimiltä kuten Cloudwater, Stigbergets, Duckpond, Ārpus… Haemme monipuolista myynnin osaajaa, kuka hallitsee isompien asiakkuuksien hallinnan, uusasiakashankinnan ja osaa myös toimia luontevasti suoraan kauppiaiden kanssa.

Tulet olemaan vastuussa päivittäistavarakaupan myynnin kokonaisuudesta tuotepäällikön työparina, ja teet töitä tiiviisti muiden tiimiläisten sekä yrityksen markkinoinnin kanssa. Työ kattaa aktiivista myyntiä suoraan kauppiaiden kanssa, jatkuvaa Powered By Pien -kylmäkaappikonseptin kasvattamista sekä toimimista päivittäistavarakauppaketjujen kanssa. Rooli vaatii erittäin hyviä vuorovaikutustaitoja, aloitekykyä ja todella paljon intoa kehittää uutta.

Odotamme sinulta

Katsomme eduksi

Mitä me tarjoamme sinulle Pienellä

Jos ylläolevat asiat sekä termit NEIPA, Fruited Sour & Bourbon Barrel Aged Imperial Stout saavat sydämesi sykkimään ja haluat lähteä mukaan kasvattamaan värikästä sekä uraauurtavaa suomalaisbrändiä, laita hakemus tulemaan!

Lisätietoja antaa Pienen toinen perustajista ja toimitusjohtaja Tuomas Kokkonen keskiviikkona 7.12. klo 10-12 numerosta 044 511 5113, muina aikoina voit kysyä meilitse lisää. Laitathan hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian sähköpostitse osoitteeseen tuomas@pien.fi otsikolla Account Manager, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 11.12.2022. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

//////////

Pien on vuonna 2016 kahden kaveruksen perustama pienpanimo-oluen äärimmäisen päädyn monitoimija – keskitymme vain ja ainoastaan maailman laadukkaimpien ja arvostetuimpien oluiden maahantuontiin, jakeluun, myyntiin sekä tarjoiluun. Pien Universumista löytyy niin baarina ja pullokauppana toimiva Pien Shop, maahantuontia ja jakelua hoitava Pien Distribution, Powered by Pien -jääkapit laatuoluisiin panostavissa K-ryhmän kaupoissa ympäri Suomen, Virosta käsin toimiva verkkokauppamme Pien Webshop, vuonna 2020 lanseerattu pienpanimo Pien Brewing, kuin kesällä 2022 ensimmäistä kertaa järjestetty festivaalimme Helsinki Haze Wave Festival. Pien työllistää tällä hetkellä 15 henkilöä ja joukkomme tulee kasvamaan lähitulevaisuudessa.

Sydämemme sykkii avoimuuden ja inhimillisyyden puolesta, ja tartumme epäkohtiin, jos sellaisia näemme. Vastuullisuus, positiivisuus, yhteisöllisyys, tasa-arvo, läpinäkyvyys, ammattiylpeys ja aktivismi ovat arvomme ja näiden pohjalta arvioimme kaiken tekemisemme. Noudatamme niin kivijalassa, kuin koko työyhteisössämme turvallisemman tilan periaatteita – meille kaikki ovat tervetulleita omina itsenään. Me olemme aina pienten puolella!

Maistuvampi maailma olut kerrallaan – www.pien.fi

@piendistribution @pienbottleshop @pienwebshop @pienbrewing