Etkö halua riskeerata että Tulli pysäyttää tilaamasi oluet jopa kuudeksi kuukaudeksi? Pien Webshopin tilauksien kanssa tästä ei ole huolta, koska me hoidamme verovelvoitteet läpinäkyvästi!

Tulli tiedotti tänään 12.10. alkavansa seuraamaan marraskuun alusta aktiivisesti alkoholitoimituksia kaikista alkoholiverkkokaupoista. Mikäli myyjäyritys on jättänyt verot maksamatta, saattavat paketit odottaa myyjän selvitystä jopa kuusi kuukautta ja tulli hävittää tuotteet mikäli veroja ei suoriteta.

Me olemme jo toiminnan alusta asti tehneet asiat erilailla – maksamalla läpinäkyvästi lain vaatimat verot. Meiltä tilattaessa ei tarvitse jännittää saapuuko paketti perille vai ei, sillä tieto verojen maksusta kulkee pakettien mukana tullissa.

Koska suomalainen yritys ei saa harjoittaa etämyyntiä Suomessa, pyörittää Pien Webshoppia Pienen virolainen tytäryhtiö NEIPA Group ÖU. NEIPA Group maksaa alkoholiveron Viroon sekä arvonlisäveron ostajan maahan. Suomalaisissa tilauksissa suoritamme Suomeen valmisteverot, eli alkoholi- ja juomapakkausverot. Pien Webshop aloitti toimintansa helmikuussa 2022 ja tähän mennessä Suomeen maksettujen verojen yhteissumma on 67193,88 €.

Olut kuuluu Euroopan Unionin tavaroiden vapaan liikkuvuuden piiriin, joten tulli- tai muita kuluja ei ostoksista tule, eikä sinun kuluttajana tarvitse tehdä tuotteista minkäänlaista ilmoitusta tullille tai muille viranomaisille. Pien Webshopissa ostoskorin loppusumma on se lopullinen summa joka tuotteista jää maksettaviksi.

Meiltä Pien Webshopista ostaminen on siis aivan yhtä laillista kuin sieltä lähikaupasta tai alkoholimonopolin liikkeestä.

Mediatiedustelut:
Erkki Häme
Pien Founder & Creative Director
+358 45 6338 045
erkki@pien.fi