Haze Wave iskeytyy jälleen rantaan – suurempana ja parempana! Helsinki Haze Wave Festival 2023 järjestetään 28.-29.7.2023 upouudessa tapahtumapaikassa Helsingissä.

Heinäkuussa 2022 ensimmäistä kertaa järjestetty Helsinki Haze Wave Festival on pienpanimo-oluiden parhainta kärkeä edustava festivaali, missä maailmanluokan hypepanimot tarjoilevat tuoreimpia tuotoksiaan. Vuosi 2023 tuo mukanaan entistäkin enemmän panimoita, oluita, ruokamyyjiä, DJ:tä ja yllätyksiä. Ainoastaan lippuja tulee olemaan vähemmän, joten nappaa omasi nopeasti!

Tapahtuman tuotot lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Tarkemmat tiedot tapahtumapaikasta, osallistuvista panimoista, esiintyvistä djistä ja herkullista ruokaa tarjoavista ravintoloista julkaistaan tapahtuman lähestyessä. Pidäthän silmällä verkkosivuja osoitteessa hazewavefestival.com! Jos tykkäsit 2022 vuoden tapahtumasta, tulet rakastamaan 2023 festaria.💗

Mikä tekee Helsinki Haze Wavesta uniikin olutfestarin?

Mahdollisuus maistaa lähes kaikki oluet
Haze Wave -liput sisältävät sisäänpääsyn lisäksi sata maistelulippua per päivä, joten kävijöillä on mahdollisuus maistaa melkein kaikki tapahtuman oluet ilman, ettärahan lataamista hankalille maksukorteille tai yksittäisten juomapolettien ostamista. Tule vain paikalle ja nauti! Kaikista kiinnostavimpien oluiden kanssa kannattaa olla nopea, sillä suosituimmat oluet loppuvat kesken satavarmasti. Sinua on varoitettu!

Tuoreus, tuoreus, tuoreus
Kaikki festivaalin oluet matkaavat tapahtumaan Yhdysvalloista ja Euroopasta niin lähellä tapahtumaa kuin mahdollista eivätkä seiso varastossa odottamassa ja vanhenemassa. Haluamme tarjota vain tuoreinta ja parasta, sillä elämä on liian lyhyt huonolle oluelle.

Tutustu ihmisiin oluiden takana
Panijat ja panimotyöntekijät saapuvat Helsinkiin ympäri maailman kaatamaan itse oluensa. Tutustu ihmisiin oluiden takana, kysy kysymyksiä ja suosituksia tai nappaa fanikuva heidän kanssaan!

Panimot

Pysy kuulolla! Tapahtumaan osallistuvien panimoiden julkaisu alkaa alkuvuodesta 2023.

Liput

Kahden päivän Super Early Bird liput nyt myynnissä!

Kahden päivän Super Early Bird lippujen hinta on tässä vaiheessa 189 euroa, ja hinta täyden festivaalilipun hinta tulee nousemaan 239 euroon. Lippu sisältää sisäänpääsyn tapahtumaan molempina festivaalipäivinä, maistelulasin sekä sata maistelulippua per päivä. Huomioithan, että Super Early Bird -lippuja on saatavilla hyvin rajallinen määrä.

Tänä vuonna festivaalille ei ole saatavilla erillisiä yhden päivän lippuja ennen kuin hyvin lähellä festivaalia, mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty.

Ikäraja

Ikäraja Helsinki Haze Wave -festivaalille on 18 vuotta. Lippu ei takaa pääsyä tapahtumaan vaan sinulla tulee olla mukana myös virallinen henkilötodistus, jolla todistaa ikäsi.

Turvallisempi tila

Helsinki Haze Wave Festival on turvallisempi tila kaikille. Emme hyväksy minkäänlaista häiritsevää humalaista käytöstä, rasismia, homofobiaa, transfobiaa, misogyniaa, seksismiä tai syrjintää missään muodossa. Jos koet tai näet tällaista käyttäytymistä festivaalin aikana, tule juttelemaan henkilökunnallemme.