Pien Shopin maaliskuu on tapahtumia täynnä!😋 Luvassa on peräti yhdeksän huikeaa vaihtuvaa tapahtumaa, jotka juhlistavat parhaita pienpanimoita ja tarjoavat elämyksiä niin IPAn ystäville kuin Smoothie Sourien suosijoillekin. Katso alta tarkemmat tiedot tapahtumista ja merkkaa mielenkiintoisimmat jo kalenteriisi! 📅✏️ Lisätiedot ja tapahtumien olutlistat julkaistaan Pien Shopin Facebook-tapahtumissa, jotka löydät täältä.

2.-4.3.2023 Ārpus Brewing Co. – Pours & Pops

Tällä viikolla nautitaan oluita Latvian parhaalta panimolta! 💛 Ārpus jatkaa vakuuttavaa linjaansa keittäen ne erinomaiset IPAt, DIPAt, Sourit ja Stoutit. Silloin kun takeaway-vahvuisetkin sourit saavat Untappdissä yli 4.5 arvosanoja, voi todeta että homma on niin sanotusti hallussa. 😋 Tuu ite maistaa jos uskot – tai jos et usko.

7.-10.3.2023 Amerikka-viikko feat. 450 North, Fidens, The Veil & Wood Brothers

Tiistaista perjantaihin juhlimme joka päivä mitä hurjempia Can Launcheja eli hyllyymme löytää tiensä toinen toistaan spessumpia tölkkiherkkuja Jenkeistä ja Kanadasta – mukana niin Shopilla nautittavia vahvempia oluita kuin mukaan ostettaviakin! Tiistaina Amerikka-viikon starttaa Smoothie Sourien ehdoton valtias 450 North, jolta saamme myyntiin Pokemon-teemaisia (!) kauppavahvoja hapanoluita. Keskiviikkona tarjoilemme ainoastaan parasta, nimittäin maailman 12. parhaan panimon eli Fidensin humalamehuja! 🚨 Tule ajoissa! Torstaina kaappeihin sujahtavat ennennäkemättömät The Veilin tuoreet IPA:t, ja perjantaina valokeilassa ovat kanadalaisen Wood Brothersin upouudet, erittäin tuoreet oluet, joita saimme erittäin pienen erän!

Amerikka-viikon aikataulu on siis seuraava:
TI 7.3. 450 North Brewing: “Pokemon-sarjan” Can Launch
KE 8.3. Fidens Brewing Company Can Launch
TO 9.3. The Veil Can Launch
PE 10.3. Wood Brothers Can Launch

Katso olutlistat Facebook-tapahtumasta!


La 11.3.2023 Pien Shop Meets Diamonds

Meets Diamonds tuo housea ja diskoa henkivät glitterbox-bileet Pien Shopille! 🥂 Meets Diamonds on unelma, jossa rakkaus musiikkiin tuo tuntemattomat yhteen nauttimaan klubista, johon kaikki ovat tervetulleita juuri sellaisena kuin on.

16.-18.3.2023 Track Tap Takeover

Maaliskuun puolivälin jälkeen saadaan Manchesterissa majaansa pitävältä, asiakkaidemme rakastamalta Trackilta sitä tuoretta hyvää hanojen täydeltä! Hanassa tulee olemaan mm. kohuttu Other Halfin kanssa tehty tripla-IPA. 😲 Fresh fresh fresh!

23.-25.3. Garage Tap Takeover

Barcelonalainen Garage Beer Co on vuodesta toiseen meidän ja asiakkaidemme suosikkipanimoita, ja syystä. 💘 He taitavat legendaaristen humalamehujensa lisäksi myös klassisempia tuotteita, kuten perinteisiä brittityylejä. Nyt panimo täyttää kahdeksan vuotta, ja sen kunniaksi he tekivät erikoissetin synttärioluita. Maaliskuun loppupuolella Pien Shopilla vietetään Garagen synttäreitä, ja juhlan kunniaksi saamme tarjolle tuon tuoreen rivistön upouusia 8-vuotissynttärioluita! 🥳🎂 Tervetuloa juhlimaan Garagen merkkipäiviä kanssamme!


30.3.-1.4. Thiccc Sours Can Share

Kuunvaihteessa Shopilla nautitaan valikoimamme PAKSUIMPIA (thiccc!), MAUKKAIMPIA ja MELKOISEN ÖVEREITÄ tölkkisoureja pieninä annoksina. Edellinen Thiccc Sours -tapahtumamme oli hitti! 💎 Tälläkin kertaa tarjolla on uskomattomia herkkusoureja, joita saat ostaa litrahinnalla 15cl kaatoina.

SHOPILLA NÄHDÄÄN!