Pien Shopin syyskuun tapahtumakalenteri on julkaistu! ūü•≥ Smoothie Soureja, laadukkaita Lambiceja vai tuoretta IPAa? Mit√§ makunystyr√§si himoitsevatkaan Pien Shopin syyskuun tapahtumissa ei taatusti j√§√§ jano! Syyskuussa tarjoillaan herkkua my√∂s aivosoluille, kun Pien Shopin Hanna vet√§√§ tastingin laadukkaiden ja kesken√§√§n erilaisiin Lambiceihin keskittyen.

Katso kaikki syyskuun tapahtumien kuvaukset alta ja merkkaa kalenteriin samantien! ūüĒ• Tarkemmat tiedot juomalistoineen jokaisesta tapahtumasta julkaistaan Pien Shopin Facebook-sivulle ja Untappd:iin. Huomaathan, ett√§ syyskuun alusta asti olemme siirtyneet syysaukioloihin, ja sunnuntaisin pid√§mme ovet suljettuna. Sunnuntait poislukien palvelemme kuten ennenkin! Ajantasaiset aukiolot poikkeuksineen l√∂yd√§t aina sivuiltamme ja Googlesta. ‚úĆÔłŹ

TO-LA 7.‚Äď9.9. Mortalis Can Share

Mortalis Brewing Company hellii j√§lleen sourien yst√§vi√§ – aina perimm√§isiin sielun sopukoihin saakka! ūüėć Vaikka panimo taitaa kaikki suosituimmat oluttyylit, ovat he nousseet maailmanlaajuiseen kulttimaineeseen vain yhdest√§ syyst√§ ‚Äď Fruited Soureista. N√§m√§ oluet on ahdettu niin t√§yteen marjaa ja hedelm√§√§, ett√§ ne tuntuvat suussa paksuilta smoothieilta. Ne j√§tt√§v√§t lasin reunaan kerroksen marjojen siemeni√§ ja hedelm√§lihaa, eik√§ niit√§ voisi valuttaa hanasta ulos lainkaan. ūüėÖūüć¨

Siksipä näitä megahyperhaippi-soureja on nyt tarjolla tölkistä 15 senttilitran lasikaatoina. Ja onhan mukaan pompannut myös yksi tahmea ja kookoksinen stout! Oluita tarjolla 24 tölkkiä. Kun ne loppuvat, ne loppuvat. Emme siis voi taata kaikkien tuotteiden riittävyyttä koko viikonlopun ajaksi. Nähdään siis mahdollisimman pian!

MA-SU 11. ‚Äď17.9. Lambic Week!

T√§m√§ viikko on Pien Shopilla yht√§ hapanoluiden juhlaa! Lambic-pullojen poksauttelujen lis√§ksi samalle viikolle mahtuu ruotsalaisen hapanherkkupanimo Duckpondin Tap Takeover sek√§ pienelle yleis√∂lle pidett√§v√§ ainutlaatuinen Lambic-tasting sunnuntaina. N√§ist√§ lis√§√§ alempana! ūüćĺ

Koko viikon, eli maanantaista lauantaihin poksautellaan auki kellarimme helmiä, eli lambiceja. Tule siis alkuillan lasillisille tai fiilistelemään vaikka koko illaksi!

Koko viikon tarjoilemme arvostettuja ja harvinaisia Lambiceja kellarilistaltamme laseittain, 15 cl kaatoina. Avaamme yli 30 eri lambicin varastostamme pulloja niin, ett√§ jatkuvasti on kolmea eri herkkua tarjolla. Avattavat pullot p√§√§tt√§v√§t kukas muukaan, kun asiakkaat itse. ūü•į Hinnat ovat tietenkin litrahintojen mukaiset, eli lis√§kuluja ei t√§st√§ lystist√§ tule. T√§m√§ on loistava tilaisuus maistella erikoisuuksia ilman kokonaisen ison pullon ostamista.

TO-LA 14.‚Äď16.9. Duckpond Tap Takeover

Duckpond Brewingin sourit ovat omaa luokkaansa, niiss√§ ei nimitt√§in hedelm√§n m√§√§r√§√§ s√§√§stell√§, eik√§ happamuuden tasoa arastella. ūü¶Üūüíó Torstaista l√§htien hanoistamme kaatuu kolme intensiivist√§, makua t√§yteen pakattua hapanta, jotka saavat r√§pyl√§si tutisemaan! ūüėčūüćĆūüćä

Ja hetkinen, on ankkalammelle n√§emm√§ uiskennellut my√∂s lastillinen tuoreita humalia. Onneksenne hanaan kytket√§√§n my√∂s tankillinen sameaa, eritt√§in h√∂rpitt√§v√§√§ IPAa! ūü•≥

SU 17.9. Hannan Xclusive Lambic Tasting klo 15 (LOPPUUNMYYTY!)

Viisi tekij√§√§ – viisi villi√§ olutta. Ainutlaatuisen tastingin aikana p√§√§set maistamaan eri tekij√∂iden maustamattomia lambiceja vierekk√§in – t√§t√§ tilaisuutta ei todellakaan tarjoudu usein! ūü§ęūüíď Paikkoja PIENeen intiimiin tastingiin on vain 14, joten varmistathan paikkasi pikimmiten. (!!) (Edit: Tapahtuma on loppuunmyyty.)

Maistelun aikana todellinen lambic-tiet√§j√§mme Hanna kertoo yll√§tt√§vi√§ tarinoita, sek√§ kiinnostavaa tietoa lambicin maagisesta maailmasta ja niiden tekij√∂ist√§. ūüß°ūüćĺ Maistelemme herkkuja muun muassa 3 Fonteinen, Cantillonin ja Tilquinin tuotoksista. Mukana on my√∂s yksi jenkkil√§inen spontaani vahvistus. Kaikki tapahtuman oluet ovat maustamattomia lambiceja, jotta p√§√§set maistamaan kunkin panimon persoonalliset makumaailmat parhaiten. Kuinka paljon panimoiden uniikit villihiivakannat vaikuttavat oluiden lopullisiin aromeihin?

AIKA: SU 17.9. klo 15.00 (kesto noin 1,5-2 h)
PAIKKA: Pien Shop, Ateneuminkuja 2, 00100
HINTA: 35 ‚ā¨, sis√§lt√§√§ 5 maisteluannosta

Tasting on suunnattu kaikille lambiceista ja hapanoluista kiinnostuneille. Tervetuloa viett√§m√§√§n kuplivaa sunnuntai-iltap√§iv√§√§ Hannan ja hyvien lambicien kanssa! ūüíóūüíú

TO-LA 21.‚Äď23.9. Whiplash Taps & Cans

Kun irlantilaiselta Whiplash Beerilta tupsahtaa kuorma Shopille, on se aina ilo Рniin silmälle kuin makunystyröille. Dublinissa oluita keittelevä Whiplash on saavuttanut jo kestosuosikin aseman, ja kauniin graafiset tölkit häviävätkin kylmäkaapeistamme nopeaan. Syyskuun setti sisältää paljon kutkuttavia uutuuksia, sekä muutaman rakastetun ennestään tutun klassikon. Sameita herkkuja kaatuu siis tulevalla viikolla niin hanasta kuin tölkistäkin.

Lisätiedot ja tarkemmat olutlistat löydät syyskuun aikana julkaistavista Facebook- ja Untappd-tapahtumista.

TO-LA 29.‚Äď30.9. Cloudwater – Cloudy AF Takeover

Syyskuun sateet tuovat mukanaan uusia rakastettavia oluita, kun ikisuosikkimme Cloudwater tuuttaa taas yllin kyllin hazyä hörpittävää Shopin hyllyt ja hanat täyteen.

Manchesteriläispanimon kattauksesta löytyy tällä kertaa peräti kahdeksan sameaa IPAa, joista 4 kaatuu hanasta yhdessä kirpsakan gosen kanssa. Tölkkikaapista löytyy nautiskeltavaa niin paikan päällä, kuin kotiinvietäväksikin.

Lisätiedot ja tarkemmat olutlistat löydät syyskuun aikana julkaistavista Facebook- ja Untappd-tapahtumista.