Anchorage Brewing Co.

Be Blessed! BUNDLE

129,99 

Bundle

Varastosaldo ei ole riittävä

Tietoa tuotteesta

Anchorage on luultavasti innokkaimmille faneillemme tuttu – heidän Blessed Imperial Stout sai pientä kohua aikaan Suomessa rikkoessaan uutiskynnyksen kovan hintansa takia. Meillä Blessed myi loppuun minuuteissa, joten katsotaan kauanko nyt kestää… Sen lisäksi saimme myös kolmea muuta tynnyrikypsytettyä tummaa olutta panimolta, sekä kahta villihiivasouria! Nämä myydään kahdessa eri kolmen oluen paketissa, joita molempia on tarjolla 12kpl. Nämä oluet myynnissä tosiaan VAIN bundleissa! Mahdolliset alennus- ja etukoodit eivät käy näihin erityisiin bundle-tuotteisiin, pois lukien toimituskuluihin kohdistuvat etukoodit.

Be Blessed! Bundle sisältää seuraavat tuotteet:

Blessed 2021 15,5% Barrel Aged Imperial Stout
Sekoitus yhden ja kahden vuoden ajan bourbontynnyreissä kypsytettyjä stouteja, maustettu älyttömällä määrällä madagascarilaista vaniljaa sekä paahdettua ja tuoretta kookospähkinää. Paksun öljyinen suutuntuma piilottaa prosentit miellyttävästi ja korostaa herkullisia aromeja, jotka tuovat mieleen vohvelista tarjoillun, kinuskikastikkeella kuorrutetun ja bourbonilla kostutetun suklaakakun.

Into Nothingness 15,0% Barrel Aged Imperial Stout
Missourilaisessa tammi-Foederissa käytetty ja kypsytetty paksu Imperial Stout, johon lisätty just sopivasti banaania, Madagaskarin vaniljapapuja, paahdettua kookosta ja raakaa kookosta. Banaanin saaminen olueen täydellisesti on haastavaa, mutta Anchorage yritti uudestaan, ja uudestaan, ja uudestaan… Kunnes Into Nothingness oli valmis!

May The Wild Prevail 9,0% Wild Ale
Ranskalaisessa tammessa käytetty, 27 kuukautta tynyrissä Brettanomyces-hiivan kanssa juurtunut hapan herkku, johon lisättiin ananasta ja passionhedelmää. Tämän jälkeen olut sai kuivahumalointikäsittelyn Strata-humalalla.

BundleBundleKampanja 2Muut