Pien Olutjoulukalenteri 2022 – Olutthusiast Limited Edition

209,00 

Muut

Loppu varastosta :(

Tietoa tuotteesta

Pien Olutjoulukalenteri 2022 – Olutthusiast Limited Edition on loppuunmyyty. Suosittua tavallista Pien Olutjoulukalenteria on kuitenkin vielä jäljellä! Toimithan nopeasti, sillä myös normaali versio on myyty loppuun jokaisena edellisenä vuonna.


Tervetuloa Pien Olutjoulukalenterin pimeälle puolelle. Kalenterin kuudennen juhlavuoden kunniaksi Olutjoulukalenterin “isä” Erkki Häme kuratoi normaalin kalenterin lisäksi myös tämän, todellisen syvän pään olutharrastajan pienen erän erikoiskalenterin.

Pien Olutjoulukalenteri 2022 Olutthusiast Limited Edition on rakennettu keskustelusovellus Discordin Olutthusiast-kanavalla käytyjen ideointien pohjalta. Monelta olutharrastajalta tuli sama toive – olisipa kalenteri missä ei olisi muita kuin isoja humaloituja ja isoja tummia oluita. Ja enemmän tynnyrikypsytettyä.

Tämä kalenteri on juuri sitä. Kalenterissa on VAIN isoja oluita. Kalenterista löytyy ainoastaan DIPA-, TIPA- ja Imperial Stout -tyylisiä oluita, ja reilusti enemmän tynnyrikypsytettyjä normaaliversioon verrattuna. Tässä kalenterissa on vähemmän kotimaisia oluita, ja monta amerikkalaista lisää. Huomaathan että oluiden keskivahvuus on lähes 10%.

Olutthusiast-kalentereita rakennetaan yhteensä vain erittäin rajattu 48kpl erä. Ennakkotilatut kalenterit toimitetaan marraskuun aikana. HUOM: Oletko tilaamassa olutjoulukalenteria? Varmistathan, että ostoskorissasi on ainoastaan olutjoulukalentereita eikä muita tuotteita. Kalenterin erityisen ennakkotilausluonteen vuoksi muiden ostosten yhdistäminen kalenteritilaukseen ei ole mahdollista. ❤️ 

Huomioithan, että tänä vuonna kalentereita ei voi noutaa Helsingin Pien Shopilta, vaan olutjoulukalenterit toimitetaan tilaajan valinnan mukaan pakettipisteeseen tai kotiinkuljetuksena.

Tässä vielä Erkin vinkit Olutjoulukalenterin säilytykseen:

“Suosittelen kalenterin säilytystä mahdollisimman viileässä. Optimilämpötila kalenterille, kuten oluille yleensäkin, on 6-12 astetta, mutta koska kalenterin oluet ovat hyvin tuoreita, kestävät ne toki huoneenlämmössäkin. Varmistathan, ettei joulukuinen auringonpaiste pääse lämmittämään kalenteria!”

Osta siis oma Pien Olutjoulukalenterisi nyt ennakkoon ja varmista itsellesi tai läheisellesi makuelämyksien täyteinen joulukuu! 

Muut