Toiveisiinne on vastattu – Pien Webshopissa on uusi toimitustapa saatavilla kotitoimituksen lisäksi! Valittavanasi on nyt myös Postin pakettipisteet ja noutopisteet ympäri Suomen. Ja on meillä enemmänkin hyviä uutisia…

Vallitseva markkinatilanne ja erityisesti logistiikka- sekä tuotantokustannusten nousu ovat valitettavasti näkyneet myös meillä Webshopissa hintojen kasvupaineena viime kuukausien aikana. Tähän pääsimme onneksi nyt tekemään positiivisen muutoksen! Jotta craft-juomien kiinnostavimmat uutuudet ja suosikit huippupanimoilta eri puolilta Eurooppaa ja Amerikkaa olisivat mahdollisimman saavutettavissa, laskimme nyt kaikkien tuotteiden hintoja Webshopissa. Erityisesti uuden Postin toimitustavan meille tuomat logistiikkakustannusten helpotukset halusimme tuoda suoraan näkyväksi tuotehintoihin – hinnat ovat parhaimmillaan jopa useita euroja alhaisemmat aiempaan verrattuna, tuotteesta riippuen.

Tilatessasi Webshopista yli 200 eurolla, saat kassalla edullisimman toimitustavan suuruisen alennuksen (14,90 €). Tällä siis kuittaantuu Postin toimitustavat kokonaan, ja Matkahuollon kotitoimitukselle (24,90 €) jää hintaa 10,00 €. Enää et siis tarvitse erillistä etukoodia, vaan saat alennuksen automaattisesti, kun ostoksesi ylittävät 200 €.

Me olemme jo toiminnan alusta asti tehneet asiat erilailla – maksamalla läpinäkyvästi lain vaatimat verot. Koska suomalainen yritys ei saa harjoittaa etämyyntiä Suomessa, pyörittää Pien Webshopia Pienen virolainen tytäryhtiö NEIPA Group ÖU. NEIPA Group maksaa alkoholiveron Viroon sekä arvonlisäveron ostajan maahan. Suomalaisissa tilauksissa suoritamme Suomeen valmisteverot, eli alkoholi- ja juomapakkausverot.

Meiltä tilattaessa ei tarvitse jännittää saapuuko paketti perille vai ei, sillä tieto valmisteverojen maksusta kulkee pakettien mukana tullissa. 100% paketeistamme ovat löytäneet perille ilman suurempia viivästyksiä. Tämä tarkoittaa siis stressivapaata ja turvallista olutherkkujen shoppailua. 

Kiitos, kun tuet Pientä ja pientuottajia!