Nyt on valtavia uutisia: Pien Webshop muuttaa Suomeen! Muuton takia Webshop jää hetkeksi tauolle, kun odotamme lainsäädännön toimeenpanoa ja rakennamme varastologistiikkaa Suomeen. Tämän ansiosta meillä alkaa varaston loppuunmyynti, eli nyt olis sitä halpaa JA hyvää tarjolla!

Alennusmyynti alkaa 9.1., joten pistä herätyskello valmiiksi ettet missaa harvinaisimpia tuotteita!

Pien Webshop muuttaa Suomeen ja jää tauolle

Kun avasimme Pien Webshopin kaksi vuotta sitten, oli sen sijoittaminen Viroon jo lähtökohtaisestikin väliaikainen ratkaisu. Emme jaksaneet odottaa lainsäädännön muuttumista, eikä sen muuttumisesta ollut silloin minkäänlaisia huhujakaan. 

Nyt Suomen hallituksessa kuitenkin puuhataan vauhdilla muutosta. Prosenttirajat nousevat ensin 8 %, sitten avataan alkoholin etämyyntimahdollisuus Suomeen, ja sitten tavoitteena on nostaa prosenttirajaa vielä entuudestaankin. Tämähän meille sopii – tätä on odotettu jo vuosikausia!  

Tämä mahdollistaa meille vihdoin sen mitä jo alun perin halusimme – verkkokaupan pyörittämisen Suomesta käsin. Tämä tekee logistiikastamme edullisempaa ja nopeampaa. Pystymme jatkossa tarjoamaan oluet entistä edullisempina, tuoreempina ja nopeammin. Aiomme Euroopan ja Amerikan huipputuottajien lisäksi panostaa huomattavasti enemmän kotimaisiin tuotteisiin, tarjoamalla kotimaisille panimoille alustan palvella koko Suomen asiakaskuntaansa. 

Lakimuutosta on suunniteltu tälle vuodelle, todennäköisesti sen jälkimmäiselle puoliskolle. Käytämme tämän väliajan logistiikan suunnitteluun ja rakentamiseen, sekä verkkosivujemme optimointiin. Tavoitteenamme on olla Suomen paras ja laajin oluiden verkkokauppa – ja olla tuttuun tapaan vain pienten puolella! 

Varaston tyhjennysmyynti alkaa 9.1.2024

MUUTTO TARKOITTAA LOPPUUNMYYNTIÄ – ai että! Kunnon alennusrymäkkä starttaa tiistaina 9.1. Ensimmäisellä viikolla KAIKKI tuotteet myydään -30 %, ja alennusta nostetaan joka viikko 10 % kunnes varasto ammottaa tyhjyyttään…

Tsekkaa alennusaikataulu tästä: 

9.1.2024 kaikki tuotteet -30 % 

16.1.2024 kaikki tuotteet -40 % 

23.1.2024 kaikki tuotteet -50 % 

30.1.2024 kaikki tuotteet -60 % 

6.2.2024 kaikki tuotteet -70 % 

Alennushinnat tulevat voimaan mainittuna päivänä viimeistään kello 11.00 (kannattaa käydä jo aikaisemmin kurkkimassa…), ja ovat voimassa aina seuraavan alennusportaan alkamiseen saakka. 

Alennusmyynti päättyy viimeistään maanantaina 12.2. kello 23.59. Jos tuotteita jää vielä jäljelle, juomme ne itse pois… 😉