Pienolut­kauppaa pioneeri­hengessä

Suomen ensimmäinen yksityinen pullokauppa Pien Bottle Shop avasi ovensa Helsingin Ateneuminkujalle 2016 kahden pitkäaikaisen ystävän, Erkin ja Tuomaksen voimin. Tästä Suomen palkituimmasta olutkaupasta alkoi koko Pien Universumin tarina.

Arvomme

Vastuullisuus

Edistämme juomakulttuurin muutosta Suomessa – kannustamme panostamaan määrän sijasta laatuun.

Positiivisuus

Lasimme on aina puoliksi täynnä!

Yhteisöllisyys

Kehitämme olutkulttuuria yhdessä kanssanne, jotta elämä maistuisi paremmalta.

Tasa-arvo

Meille kaikki ovat tervetulleita omina itsenään. Jaamme pienoluiden ilosanoman kaikkien kanssa, jotka kunnioittavat ihmisarvoa ja ottavat muut huomioon.

Noudatamme turvallisemman tilan periaatteita yrityksessämme, niin kivijalkamyymälässä kuin työyhteisön sisällä. Emme hyväksy syrjintää missään muodossa.

Läpinäkyvyys

Toimimme rohkeasti kuluneita käytäntöjä ravistellen, mutta lain pykäliä kunnioittaen mitään piilottelematta. Meille on tärkeää tukea suomalaisia pientuottajia ja kotimaista kansantaloutta.

Ammattiylpeys

Haluamme tarjota vain parasta: erinomaisia tuotteita ja ylivertaista palvelua.

Aktivismi

Kampanjoimme äänekkäästi arvojemme puolesta ja olemme aina pienten puolella.

Tarkkaan valitut panimot & tuotteet

Pien edustaa maailman parhaita oluita valmistusmaasta riippumatta – tavoitteenamme on täyttää juuri sinun lasisi sellaisella oluella, että muistat sen vielä vuosien päästä. Pelkän oluen laadun ohella edustamiemme panimoiden täytyy olla aidosti riippumattomia – meiltä ostaessa voit olla varma että rahasi eivät valu isoille korporaatioille. Valikoimiin pääsevien panimoiden toiminnassa näkyvät myös Pienelle tärkeät tasa-arvoiset ja vihreät arvot.

Pienen karkkisen kekseliäs olutlaari yllättää tuoreilla makuyhdistelmillään ja uutuuksillaan joka viikko!

Kulttuuri ennen kaikkea

Pien haluaa olla rakentamassa oluen ympärille yhteisöllistä ja vastuullista kulttuuria, koska elämä maltaineen maistuu vähän kerrallaan ja yhdessä nautittuna paremmalta. Kampanjointi aitojen pientuottajien puolesta ja Suomen alkoholilainsäädännön eurooppalaistamiseksi on sydämen asia Pien-perheessä. Me uskomme siihen, että laatu korvaa määrän – me uskomme siihen, että pieni on enemmän.