Pienthusiast

Pienthusiast on meidän oma olutkerho – mutta silti niin paljon enemmän kuin olutkerho. Se on yhteisö ja näköalapaikka suomalaisen pienpanimokentän sydämeen. Tervetuloa mukaan pienten puolelle. Uudet jäsenyydet kaudelle 2023-2024 ovat myynnissä NYT!

Pienthusiastien kausi 2023-2024 on julkaistu! Jäsenyydet nyt myynnissä!

Pienen oma Pienthusiast -jäsenyysohjelma uudistui täysin ja laajenee koko Suomen kattavaksi!

Jo neljättä vuotta, Pienthusiast on meidän oma olutkerho – mutta silti niin paljon enemmän kuin olutkerho. Se on yhteisö ja näköalapaikka suomalaisen pienpanimokentän sydämeen. Kiitos vapauttavan Pien Webshoppimme, voit nyt liittyä Pienthusiast-yhteisöön mistä päin Suomea tahansa! 

Jäsenyyteen sisältyy noin kahden kuukauden välein toimitettava Pienthusiast Care Package. Pienthusiast-paketti sisältää 6-8kpl oluita, jotka ovat pääsääntöisesti tarjolla vain tässä paketissa. Care Packaget sisältävät pääasiassa DIPA-, TIPA-, ja Imperial Stout / Barley Wine -herkkuja. Jokaisen kuuden Care Packagen arvo on noin 100 €, eli jäsenyyskauteen sisältyy olutta noin 600 € arvosta.

Tämän lisäksi Pienthusiastit saavat jatkuvan 10% henkilökohtaisen alennuksen Pien Webshoppiin. Alennus toimii myös jo-alennettuihin tuotteisiin, mutta ei joulukalentereihin, bundle-paketteihin tai lahjakortteihin. 

Yhteisö kokoontuu Olutthusiast Discord-serverillä, johon luodaan aivan uusi oma Pienthusiast-kanava. Tällä kanavalla sovitaan yhteisistä tapahtumista ja tempauksista, sekä siellä pääsee vaikuttamaan tulevien olutpakettien sisältöön. Discordiin liittyminen on helppoa, ja siellä voi toimia täysin anonyyminä! Discordia voi käyttää joko puhelimella tai tietokoneella.

Lisäksi vuosimaksuun kuuluu Pienthusiast-merchiä, joka voi olla paita, pipo, sukat… Mitä tahansa Pienthusiast-kanavalla keksimmekään! 

Eikä tässä vielä kaikki: Helsinki Haze Wave Festivalin tapahtumaviikolla Helsinki Beer Weekillä viikolla 30 Pienen perustaja ja luova johtaja Erkki Häme isännöi etkoilutapahtumaa, joka on käytännössä iso yhteinen Bottle Share! Me tarjoamme kivalla paikalla Helsingissä hieman snäxiä ja oluita, ja kaikki Pienthusiastit ovat tervetulleita tuomaan omia aarteitaan jaettavaksi… Ja kauempaa matkustaville hoidamme hotellihuoneen festareiden ajaksi edulliseen tarjoushintaan! 

Pienthusiasteilla on myös etuosto-oikeus Olutthusiast-joulukalenteriin, joka on rajoitettu “HC”-versio Pien Olutjoulukalenterista. Viime vuonna kalenteri myi loppuun parissa päivässä… 

Pienthusiast-jäsenyyteen kuuluu:

Liity nyt!

Pienthusiast-jäsenyyksiä on tarjolla vain 48kpl, jotta voimme turvata todellisia harvinaisuuksia jokaiseen olutpakettiin. Jäsenyydet ovat myynnissä nyt ja myynti päättyy, kun jäsenyydet myyvät loppuun tai viimeistään 15.4.2023.

Kauden 2023-2024 jäsenyys maksaa kertamaksuna 600€ tai 110€ 2kk laskutusvälein (yhteensä 660€). Voit valita haluamasi laskutusvaihtoehdon tuotesivulla dropdown-valikosta. Jäsenyyteen sitoudutaan aina 12kk ajaksi. Jäsenmaksu ei sisällä toimituskuluja.

Pienthusiast 2023 -jäsenyydet ovat voimassa 1.4.2023 – 31.3.2024. 

Kysymyksiä? Laita viestiä suoraan Pienthusiast-yhteisöä pyörittävälle Erkille!