Pienthusiast

Pienthusiast on meidän oma olutkerho – mutta silti niin paljon enemmän kuin olutkerho. Se on yhteisö ja näköalapaikka suomalaisen pienpanimokentän sydämeen. Tervetuloa mukaan pienten puolelle. Kauden 2023-2024 ovat loppuunmyyty, ja seuraavan kerran jäsenyydet ovat myynnissä kevät-talvella 2024.

Pienen oma Pienthusiast -jäsenyysohjelma laajeni Suomen kattavaksi

Jo neljättä vuotta, Pienthusiast on meidän oma olutkerho – mutta silti niin paljon enemmän kuin olutkerho. Se on yhteisö ja näköalapaikka suomalaisen pienpanimokentän sydämeen. Kiitos vapauttavan Pien Webshoppimme, Pienthusiast-yhteisö ei enää rajoitu pääkaupunkiseudulle, vaan jäseneduista pääsee nauttimaan ympäri Suomen. 

Jäsenyyteen sisältyy noin kahden kuukauden välein toimitettava Pienthusiast Care Package. Pienthusiast-paketti sisältää 6-8kpl oluita, jotka ovat pääsääntöisesti tarjolla vain tässä paketissa. Care Packaget sisältävät pääasiassa DIPA-, TIPA-, ja Imperial Stout / Barley Wine -herkkuja. Jokaisen kuuden Care Packagen arvo on noin 100 €, eli jäsenyyskauteen sisältyy olutta noin 600 € arvosta.

Tämän lisäksi Pienthusiastit saavat jatkuvan 10% henkilökohtaisen alennuksen Pien Webshoppiin. Alennus toimii myös jo-alennettuihin tuotteisiin, mutta ei joulukalentereihin, bundle-paketteihin tai lahjakortteihin. 

Yhteisö kokoontuu Olutthusiast Discord-serverillä, johon luodaan aivan uusi oma Pienthusiast-kanava. Tällä kanavalla sovitaan yhteisistä tapahtumista ja tempauksista, sekä siellä pääsee vaikuttamaan tulevien olutpakettien sisältöön. Discordiin liittyminen on helppoa, ja siellä voi toimia täysin anonyyminä! Discordia voi käyttää joko puhelimella tai tietokoneella.

Lisäksi vuosimaksuun kuuluu Pienthusiast-merchiä, joka voi olla paita, pipo, sukat… Mitä tahansa Pienthusiast-kanavalla keksimmekään! 

Eikä tässä vielä kaikki: Helsinki Haze Wave Festivalin tapahtumaviikolla Helsinki Beer Weekillä viikolla 30 Pienen perustaja ja luova johtaja Erkki Häme isännöi etkoilutapahtumaa, joka on käytännössä iso yhteinen Bottle Share! Me tarjoamme kivalla paikalla Helsingissä hieman snäxiä ja oluita, ja kaikki Pienthusiastit ovat tervetulleita tuomaan omia aarteitaan jaettavaksi… Ja kauempaa matkustaville hoidamme hotellihuoneen festareiden ajaksi edulliseen tarjoushintaan! 

Pienthusiasteilla on myös etuosto-oikeus Olutthusiast-joulukalenteriin, joka on rajoitettu “HC”-versio Pien Olutjoulukalenterista. Viime vuonna kalenteri myi loppuun parissa päivässä… 

Pienthusiast-jäsenyyteen kuuluu:

Kauden 2023-2023 jäsenyydet on loppuunmyyty

Pienthusiast-jäsenyyksiä on tarjolla vain 48kpl, jotta voimme turvata todellisia harvinaisuuksia jokaiseen olutpakettiin.

Kauden 2023-2024 jäsenyys maksaa kertamaksuna 600€ tai 110€ 2kk laskutusvälein (yhteensä 660€). Jäsenyyteen sitoudutaan aina 12kk ajaksi. Jäsenmaksu ei sisällä toimituskuluja.

Pienthusiast 2023 -jäsenyydet ovat voimassa 1.4.2023 – 31.3.2024. 

Kysymyksiä? Laita viestiä suoraan Pienthusiast-yhteisöä pyörittävälle Erkille!