Harmiksemme joudumme ilmoittamaan, että olemme päättäneet siirtää Haze Wave Festival -tapahtuman vuodelle 2024. Päätös oli vaikea, mutta välttämätön. Festivaalin perustaja, Pienen perustaja ja luova johtaja Erkki Häme on jäänyt pitkälle sairaslomalle, emmekä ilman häntä voi jatkaa festivaalin järjestämistä tänä kesänä.

Helsinki Haze Wave Festivalia järjestää Pien – ja pieni ydintiimi ammattilaisia. Erkin rooli festivaalin vision ja tuotannon johtajana sekä panimoiden järjestelyissä on merkittävä, ja pitkien keskustelujen jälkeen totesimme, että työmäärä on liian suuri siirrettäväksi kenellekään toiselle. Tässä tilanteessa koko tiimimme hyvinvointi on ykkösprioriteetti.

Erkki toipuu sairaslomansa aikana työuupumuksesta, ja annamme hänelle kaiken tuen ja ajan, jota hän tarvitsee paranemiseensa. Voit lukea tilanteesta lisää hänen henkilökohtaisella some-tilillään: lue lisää täällä.

Olemme syvästi pahoillamme siitä haitasta ja pettymyksestä, jonka tämä uutinen voi aiheuttaa. Lupaamme kuitenkin palata kesällä 2024 kovalla rytinällä – entistäkin iskevämpänä ja vahvempana. Vuoden 2024 Haze Waveilla näemme jälleen paljon loistavia pienpanimoita, oluita, ruokaa, DJ:tä ja kuplivaa festarifiilistä. Toivottavasti näemme teidät kaikki ensi vuonna! Festivaalin päivämäärät ja tapahtumapaikka kesälle 2024 ilmoitetaan pian.

Haze Wave 2023 –festivaalille ostetut liput käyvät sellaisenaan vuoden 2024 tapahtumaan. Lipuista on myös mahdollisuus saada hyvitys tai vaihtaa liput Pien Webshopin lahjakortteihin. Kaikkiin lipunostajiin on otettu yhteyttä sähköpostitse. 

Pien järjestää huippuluokan oluttapahtumia Helsingissä alkuperäisten festivaalipäivämäärien 28.-29.7. aikaan, joten suosittelemme ehdottomasti saapumaan silloin Helsinkiin! Lisätiedot tulevista tapahtumista julkaistaan myöhemmin Pienen kanavissa, joten seuraathan sometilejämme!  

Kiitos kaikesta tuesta ja ymmärryksestä. Palaamme vahvempana ja vieläkin sameampana vuonna 2024. ❤️