Pien Brewing

Pien Brewing on Pien Panimo. Mahdollisimman tuoreen oluen perässä juokseminen saavutti päätepisteensä – olut ei voi olla tuoreempaa kuin panimon hanasta juotuna. Täten perustimme panimon julistaaksemme rakkauttamme tuoreita humalapommeja kohtaan!

Kokeilunhalua, mehukkaita ipoja & täyteläisiä stoutteja

Pien Brewing on Erkki Hämeen luomus, jossa pääpanijana on toiminut panimon alkutaipaleella Jirka Ordén. Sameiden mehukkaiden Ipojen lisäksi keskitymme varsinkin suuriin tynnyrikypsytettyihin tummiin oluisiin sekä West Coast -humalapommeihin. Emme kuitenkaan pelkää mitään modernia oluttyyliä – kokeilunhaluisuus on meille hyvin tärkeää kunhan panimomaailman klisee toteutuu: teemme vain oluita, joita haluamme itse juoda.

Me etsimme inspiraatiota pääasiassa Amerikasta, hankkien käsiimme ne tuoreimmat trendit ja arvostetuimmat oluet. Tavoitteenamme on tehdä kansainvälistä vertailua kestäviä oluita – raaka-aineista tai olueen laitettavasta ajasta säästelemättä. Tästä erinomaisena esimerkkinä on Barrel Blending -projektimme, jossa sekoitamme eri pitkään tynnyrissä kypsytettyjä oluita etsien sitä täydellistä blendiä.

Pien Brewpubin kellarissa Helsingissä Sörnäisissä tarinansa 2020 ryminällä aloittanut Pien Brewing on nyt laajenemassa – seuraathan tiedotteita Instagramissa niin pysyt ajan tasalla olutjulkaisuista ja muista uutisista.

Untappd

Selaa Pien Brewingin viimeisimpiä, ensimmäisiä, suosituimpia ja halutuimpia luomuksia Untappdissa!