Onko tämä edes laillista?

Olutta netistä? Kyllä vain! Ymmärrämme mikäli alkoholin tilaaminen netistä voi hieman mietityttää, mutta ei hätää – lue tältä sivulta, miksi meiltä oluen tilaaminen on turvallista.

Ymmärrämme mikäli alkoholin tilaaminen netistä voi hieman mietityttää, mutta ei hätää – me olemme tehneet kaiken hankalan taustatyön ja teille jää vain valikoiman selailun, tuotteiden odottamisen & kuohuvien juomien nauttimisen ilo.

“Eihän tämä voi olla laillista.” on lause jota on Pienen historiassa kuultu monesti, jopa valtion virkamiesten suusta. Mutta kuten aina ennenkin, kyllä se vaan on! Seuraavassa avaamme, miten kaiken vahvuisten oluiden kuljetus johonkin yli 2000 noutopisteestä ympäri Suomen oikein toimii lainsäädännön näkökulmasta.

Suomalaisilta yrityksiltä oluen toimittaminen Suomen sisällä on laissa yksiselitteisesti kiellettyä. Pien Webshop (NEIPA Group OÜ) on Virossa sijaitseva, vuoden 2022 alussa toimintansa aloittanut oluen verkkokauppayhtiö, joka harjoittaa alkoholin etämyyntiä EU:n alueella. Myyjänä me hoidamme luonnollisesti kaikki velvollisuutemme, eli maksamme alkoholiveron Viroon sekä ostajan maahan arvonlisäveron. Suomesta tulevissa tilauksissa tilitämme Suomeen valmisteverot, eli alkoholi- ja juomapakkausverot. Lue lisää etämyynnistä Verottajan sivulta.

Me olemme toisin sanoen jo toiminnan alusta asti tehneet asiat erilailla – maksamalla läpinäkyvästi lain vaatimat verot. Meiltä tilattaessa ei tarvitse jännittää saapuuko paketti perille vai ei, sillä tieto verojen maksusta kulkee pakettien mukana tullissa.

Koska suomalainen yritys ei saa harjoittaa etämyyntiä Suomessa, pyörittää Pien Webshoppia Pienen virolainen tytäryhtiö NEIPA Group ÖU. NEIPA Group maksaa alkoholiveron Viroon sekä arvonlisäveron ostajan maahan. Suomalaisissa tilauksissa suoritamme Suomeen valmisteverot, eli alkoholi- ja juomapakkausverot.

Olut kuuluu Euroopan Unionin tavaroiden vapaan liikkuvuuden piiriin, joten tulli- tai muita kuluja ei ostoksista tule, eikä tuotteista tarvitse tehdä minkäänlaista ilmoitusta tullille tai muille viranomaisille. Ostoskorimme loppusumma on se lopullinen summa joka tuotteista jää maksettaviksi.

Meiltä ostaminen on aivan yhtä laillista kuin sieltä lähikaupasta tai alkoholimonopolin liikkeestä!

Hyvän mielen olutkauppa

Hyvä olut, lämmin asiakaspalvelu sekä ihmisyyttä kunnioittavat vihreät arvot on meille sydämen asia. Osta turvallisesti ja laillisesti verkosta. Me hoidamme kaikki asiaankuuluvat verot läpinäkyvästi.

100% laatua

Valikoimamme on palkittujen ammattilaisten ylläpitämä. Edustamme vain pienpanimoita, jotka ovat tunnettuja laadustaan.

Aina tuoretta lasiin

Joka viikko jotain uutta! Toimitukset nopeasti ja turvallisesti lähelle sinua. Pidämme oluista erinomaista huolta koko kuljetusketjun ajan.

Aina pienten puolella

Uskomme, että pieni on enemmän. Seisomme pienten tuottajien puolella eikä valikoimiimme kuulu isojen panimojättien tuotteita. Liity mukaan pienten puolelle!