Ilouutisia – Pien liittoutuu yhteen Brukett Oy:n kanssa! Pien on omistanut koko kuusivuotisen historiansa pienpanimokulttuurin edistämiseen Suomessa, ja saa nyt enemmän voimaa harteilleen liittoutuessaan yhteen Brukett Oy:n kanssa. Brukett Oy on osa vuonna 1899 perustettua perheomisteista Heino Groupia, joka on ollut osana Pienen tarinaa jo vuodesta 2018 asti.

Pienen ja Brukettin visiot ovat jo ennestään hyvin samanlaisia, mutta koemme, että Pien saa lisäarvoa Brukettin ekologisista ja kiertotalouteen vahvasti panostavista arvoista. Brukett edustaa Suomessa kunnianhimoisia brändejä kuten Noita Winery ja Fiskarsin Panimo, joiden tulevaisuudessa Pienen perustajat Erkki Häme ja Tuomas Kokkonen näkevät suurta potentiaalia.

Pien jatkaa Erkin ja Tuomaksen johtamana omana yrityksenään – vain omistussuhteet muuttuvat. Brukett Oy omistaa nyt koko Pienen osakekannan, Erkin ja Tuomaksen siirtyessä Brukett Oy:n osakkaiksi. Omistusmuutoksen tuomien uusien resurssien avulla voimme nyt Pienenä ottaa entistä enemmän riskejä – voitte siis odottaa jatkossa enemmän kokeellisia oluita Amerikasta ja myös täysin uusista nousevista olutmaista ympäri maailman.

Pien Webshopin kehittämiseen panostamme entistäkin enemmän. Oma jakelukanavamme takaa tasapuoliset mahdollisuudet harrastaa myös vahvempiakin laatuoluita missä tahansa Suomen kolkassa. Pian avaamme myös markkinat moniin uusiin Euroopan maihin jakaen kotimaisen oluen ilosanomaa laajemmalle kuin koskaan ennen!

Koko Pien ja sen henkilöstö – olutmaahantuonti ja jakelu Pien Distribution, Powered by Pien -kaapit, kivijalkamyymälä-baari Pien Shop, pienpanimo Pien Brewing sekä Pienen Virossa toimiva tytäryhtiö, verkkokauppa Pien Webshop – jatkaa toimintaansa kuten ennenkin perustajien Erkin ja Tuomaksen vetämänä.

Pien – Pienten Puolella. Nyt ja aina.

Lisätiedot: Erkki Häme, erkki@pien.fi

Kuva: Brukett